Jag har alltid älskat att skriva. Det började redan i lågstadiet med min första dagbok som snabbt blev flera och jag hade dessutom brevvänner och andra skrivböcker. I övre tonåren testade jag kalligrafi som jag har ägnat mig åt av och till under åren. En personlig höjdpunkt var då jag (när jag arbetade på Calligraphen AB) fick ta fram ett typsnitt i kalligrafi åt kronprinsessan Victoria och prins Daniel till deras bröllop 2010.
Tillsammans med min kärlek till skrivandet, så har min förtjusning till papper och pennor varit beständig genom åren. 2017 gick jag in i en utmattning och vägen tillbaka för mig var min kreativitet. Jag fann den nya hobbyn “lettering” (som en modern form av kalligrafi, men friare i formerna) och jag var fast.
Nu erbjuder jag mina tjänster genom att skriva på uppdrag. Det kan vara placeringskort, diplom, tröjtryck och jag har en liten butik med pennor, papper och produkter som jag har designat med mitt skrivande. Jag kommer också att ha workshops och kurser för den som själv vill testa på lettering.
Från penna till hjärta - ja, det är så jag ser på det. Jag skriver och förhoppningsvis går det rakt till hjärtat på mottagaren, både innehållet och den tid och omsorg som jag lagt på att skriva. Själv mår jag också gott i hjärtat av att få vara kreativ, att få skriva.

Jag är glad att just du har hittat hit.

Rosette